نماینده اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: شایعه پراکنی ها در فضای مجازی معمولا به دور از حقیقت است و فاقد اعتبار می باشند و مردم نباید بدون اطمینان خاطر به این شایعات توجه کنند، زیرا پشت بیشتر این شایعات، دشمن قرار گرفته است.
امام جمعه اهل سنت شهرستان سرپل ذهاب گفت: تخریب و تضعیف اعتقادات، ایجاد شبهات بین ادیانی و بین مذهبی، تحریف تاریخ اسلام و... تنها گوشه ای از تهدیدات فضای مجازی در عصر کنونی است.
عضو هیات علمی جامعه المصطفی گفت: خانوادهها باید مراقب حضور جوانان در فضای مجازی باشند. زیرا دشمنان از طریق فضای مجازی تلاش میکنند که اعتقاد جوانان به قرآن کریم، ائمه معصومین و ارزشهای دینی را ضعیف کنند .
فعالان فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، همزمان با نخستین روز از ماه مبارک رمضان با هشتگهای #أ طلقوا _ سجناء _ البحرین و #أنقذوا_سجناء_البحرین خواستار آزادی و نجات فوری و بدون قید و شرط زندانیان سیاسی از سوی رژیم حاکم بر بحرین شدهاند.
امام جمعه موقت جوانرود گفت: در سال های اخیر فضای مجازی به طور فزاینده ای در سطح جامعه گسترش پیدا کرده و همین امر باعث توسعه شبهه های عقیدتی و فرهنگی بسیار شده است که انسان باید در این حوزه بسیار با بینش عمل کند.
یکی از فعالان رسانه معاونت فرهنگی سپاه نبی اکرم (ص) کرمانشاه گفت: روحانیون میتوانند با شناخت هر چه بیشتر فضای مجازی از عقاید اسلام ناب محمدی (ص) دفاع کرده و فتنه های دشمنان را در این فضا نقش برآب کنند.
شورای عالی فضای مجازی به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ماموریت داد با افزایش خدمات داخلی بر روی پلتفرم های زیرساختی کشور، زمینه بهبود کیفیت و سرعت در شبکه ملی اطلاعات را فراهم آورد.
رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه فضای مجازی هم تهدید و هم فرصت است گفت: باید سعی کنیم از این تهدید، فرصت خوبی برای اهداف و برنامههای دینی و تبلیغی بسازیم.
بساط تربیت و آموزش با چالشها و سردرگمیهای بسیاری مواجه شده است طوریکه فغان و واویلای معلمان و والدین سر به فلک گذاشته که چگونه باید از پس تربیت فرزندان بربیاییم وقتی بهدرستی نمیدانیم موبایل دارد چه بلایی سرشان میآورد!
امام جمعه شهرستان پاوه گفت: امروز وضعیت نامساعد اقتصادی، ماهواره، اینترنت و فضای مجازی به نوعی ارزش های دینی و فرهنگی مسلمین را نشانه گرفته اند، لذا متولیان دینی و فرهنگی باید بسیار هوشیار و البته فعال تر عمل کنند.
تولیت حوزه علمیه کنگاور با اشاره به اینکه وحدت نباید دستمایه برخی از علما و روحانیون حاشیه دار قرار بگیرد، گفت: وحدت خط قرمز مسلمین است، تعرض به عوامل وحدت زا در جهان اسلام بزرگترین خطری است که اکنون مسلمین را تهدید می کند، بنابراین هر کسی که این موضوع را ملعبه و بازیچه سخنان خود قرار دهد در اصل علیه رسالت پیامبر(ص) قیام و سرکشی کرده است.
ماموستا ملاقادر قادری گفت: اگر فضای مجازی به درستی مدیریت نشود با مشکل مواجه خواهیم شد و نیز باید اذعان کرد که متاسفانه فضای مجازی در اختیار ما نیست و بر روی فرهنگ مردم ما تاثیرات منفی برجای میگذارد تا حدی که برخی از جوانان برای جذب مخاطب اعمال زشت خود را در این فضا منتشر می کنند.
امام جمعه اهل سنت شهرستان سرپل ذهاب با اشاره به اینکه استحاله عقیدتی و دینی در فضای مجازی امری محتمل برای همه استفاده کنندگان از اینترنت است، گفت: متاسفانه به نوعی ولنگاری در فضای مجازی و نیز دسترسی آسان همه افراد به این فضا باعث شده است که بسیاری از ارزشهای دینی ـ ملی عملا به حاشیه بروند که این خود یک تهاجم فرهنگی و بسیار خطرناک برای کشور است.